Cumhuriyet Ortaokulu

WEB https://karapinarcumhuriyetoo.meb.k12.tr
Adres : Apak Mahallesi 128607 Sokak No14 Karapınar/KONYA
VİZYON : VELİLERİMİZİN; ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YARIŞTIKLARI, TEKNOLOJİYİ KULLANAN AYRICALIKLI VE MUTLU BİR OKUL TOPLUMU OLMAKTIR. İSTİYORUZ Kİ...Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İSTİYORUZ Kİ...Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İSTİYORUZ Kİ...Okulumuzda hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İSTİYORUZ Kİ...Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANMIŞ, TOPLUMA UYUMLU, ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR. İNANIYORUZ Kİ... Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İNANIYORUZ Kİ...Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İNANIYORUZ Kİ...Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İNANIYORUZ Kİ...Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İNANIYORUZ Kİ...Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.
BAŞARILAR : 0

Isınma : KALORİFER